Om Reinfeld som förebild i det demokratiska samhället

Nej, jag vill inte ha en man som strävar efter en guldklocka. För mig är det viktigt att vi fokuserar. Nja, Dan Andersson – ska vi begära överläggningar? Är det fruktbart. Alliansen har sin historia. Den historian är ett resultat av vad vi är idag. Ett Sverige där arbetslösheten är hög och fler har fått det sämre?

Däremot tror jag på en öppen debatt. Träd fram Reinfeldt och tydliggör er ståndpunkt. Svara på frågan varför fler har fått det sämre. Samtidigt är det viktigt att förklara varför er politik gynnar särintressen och inte folket. Varför har ni så mycket historik att ta hänsyn till?

Samtidigt förstår jag att det nu måste glömmas bort och nya vägar våga väljas. Ett sätt är att träda fram och bjuda in. Det är dags att komma ihåg att världen inte leds av ett fåtal – utan av många. Den globala arenan är här och nu.

Vi måste våga se vad som händer och ta fotfäste. Inse att vi är just nu, som ett resultat av vad som händer, en boll som andra leker med.

Läs också gärna länkars reflektioner.

Tänker Reinfeldt ta pension?

Tänker Reinfeldt ta pension?

Media: Dn, DI

Lästips! Sebastian om att Reinfeldt säger NEJ, NEJ och skickar propagandaministern, Löntagarbloggen om fas 3 – och jag undrar hur tänkte tjänstemannen egentligen?

Mer hittar du på NetRootsIntressantSAPPolitometernÖppna kriskommissionen och Bloggar.se

Annonser


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s