Hallå där – politik i det dolda

Undrar hur det kommer sig att vi inte ser längre än till talltopparna. När vi blir för rädda för att prata om det som händer. Som att ungdomsarbetslösheten ökar. Bara i Eskilstuna är det över 100 ungdomar som är hemlösa.För det är konstigt att Reinfeldt inte har avgått. Det är underligt att vi inte längre pratar om det som just nu händer i EU. Hur kommer det sig? Har Fillipa och Reinfeldt haft kontroll på vad våra skattepengar använts till? Verkar inte så – eller hur? Det är bara att läsa om den utförsäljning som skett i Stockholm. Läs och studera själv.

Eller läs om varför regeringen sviker Västsahara. Det är skamligt att den svenska regeringen vill tillmötesgå kommissionen och ge mandatet.

Tack Martin,

Bloggat: Löntagarbloggen 1 om att är du nöjd nu Björklund?, 2 om att Svensk Handel vilseleder om att man följer industrins avtal, Göran Johansson om fas 3 – mycket piska och lite morot, Alliansfritt Sverige 1 om att Proffice utlyser tävling om lärarleg, 2 om att Filippa Reinfeldt vägrar kommentera Serafen-skandalen, Fyra nyanser av rött om att 50 000 är fler än 4 partier,

Media: Ystads allehandaSvD 12SRHDDagens Arbete 12Eskilstuna kurirenLO-tidningen 1234GPKASVT

Annonser


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s