Sahlin en politiker av sin tid

Genom åren har jag hört såväl gott som ont om Sahlin. Precis som företrädarna Branting, Albin, Erlander, Persson och Juholt. Att vara partiledare för Socialdemokraterna är att vara en ledare som ständigt kommer att vara i skottgluggen. Därför är det viktigt med självreflektion och i mina ögon även modigt. För i självreflektionen som Sahlin gör finns även lösningarna. Läs vad övriga skrivit i saken. Själv hoppas jag att vi förstår att Sahlin precis som sina företrädare är en representant för sin tid. Precis som Reinfeldt som nu sviker sina väljare. Det Sahlin gör med sitt uttalande är att bana fram för något nytt. Vi får möjligheten att tillsammans göra något bättre.

Sahlin har rätt i sin analys av socialdemokraterna. Vi måste börja tala till våra väljare – inte till de redan frälsta. Det innebär inte att vi behöver förnya politiken. Det visar nämligen den diskussion som varit kring http://www.utförsäkrade.se. Lyssna på denna video och jag ryser. Hur ska det bli om pensionåldern höjs. Nu blir det inte 75:or utan 69:or om regeringens förslag går igenom. Det är min förhoppning att detta omprövas.

Tack Johan Westerholm Peter Högberg,  AbSvDDNSVTNyheter24Laholms TidningNerikes AllehandaTTELA.seNorra SkåneAllehanda.seGefle DagbladArbetarbladetGöteborgs-PostenPiteå-TidningenSydsvenskanTokmoderaten TTELA.seNorra SkåneAllehanda.seGefle DagbladArbetarbladetGöteborgs-PostenPiteå-TidningenRöda Berget, Martin Moberg, Löntagarbloggen

Mer hittar du på NetRootsIntressantSAPPolitometernÖppna kriskommissionenBloggar.seNyligen

Annonser

One Comment on “Sahlin en politiker av sin tid”

  1. […] Tokmoderaten och Helena och Röda Berget och Johan och parkstugan och Peter A och […]


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s