Den moderata ”sanningen”

Igår började Alliansens valturné. Med media tog resan sin start i Nacka för att träffa ungdomar i Nacka. Det kändes som en saga. En saga där prinsen med sina närmaste underståtar ger sig iväg ut för att se hur verkligheten är. Känner ni igen den? Nå jag vill ge regeringen beröm för att de åkte ut ända till Nacka för att ge en butik reklam. För vilken reklam företaget fick – bästa sändningstid!

Till detta kommer att regeringen och moderaterna talade om ungdomsarbetslösheten. Att regeringen sedan vill sänka lönerna för ungdomarna – det är inte bra. Att moderaterna vill sänka skatten och därmed se till att de ungdomar som har barn inte får föräldrarförsäkring – det är inte heller bra.

För att sänka skatten – enligt den moderata förda politiken – innebär att arbetsgivaravgifterna minskar. Minskar dessa – ja då har då är vår välfärd borta. Som löntagare har vi avstått från lön för att finansierar en del av föräldrarförsäkring, sjukförsäkring, pension eller A-kassa. Det kallas för arbetsgivaravgifter. Det är ingen skatt utan lön som vi har avstått från.

När moderaterna därför föreslår sänkningar av arbetsgivaravgiften – ja då borde vi vara där och kräva betydligt högre lön! För hur ska du annars ha råd att leva i det samhälle som moderaterna föreslår?

Jag rekommenderar varmt att du läser Peter Andersson inlägg. Det berättar lite mer om den moderata sanningen.

Bloggat: Peter Andersson,Alliansfritt om moderat matematik och sanningar, ABDN

Mer hittar du på NetRootsIntressantSAPPolitometernÖppna kriskommissionenBloggar.seNyligen


One Comment on “Den moderata ”sanningen””

  1. […] – Kristersson oroar sig för fattiga barn – utförsäkrar deras föräldrar, Parkstugan – Den moderata ”sanningen” – Det är allvarligt att antalet nyföretagare minskar, Görans tankar och bagateller, […]


Lämna en kommentar