Moderaterna – är inte redo

Gårdagens debatt var stundtals riktigt intressant. Äntligen kom Reinfeldt ut och plötsligt kändes det som om han var en gammal trasig skiva. En sådan där som hakat upp sig och glömt bort en enda sak. Att ta ansvar. Allt handlade någonstans om att prata om sin egna förträfflighet. Att inte lägga fram ett enda förslag på hur arbetslösheten ska ordnas – det är oansvarigt.

Det är tråkigt. För närmare en halv miljon människor är idag i ett utanförskap. För att inte tala om de fakta som visas inom äldrevården och skolan. Gårdagens partiledardebatt visar att Reinfeldt inte tar sitt ansvar. Istället är visar han på en respektlöshet och arrogans som motsvarar motstycken. Inte ett enda förslag lades fram som ger människor i vårt land hopp. Inte ett enda ord om hur människor faktiskt har det. Det här var inte bra.

Stefan Löfven klarade sig bra i sin debut. Han är lugn och saklig. Inte nog med det också tråkigt rolig om ni förstår vad jag menar. De träffar som han fick in – vill jag gärna se mer av. För just detta saknade jag. Det var lite för lite Löfven. Mersmak – alltså.

Det ska väl sägas att det är många som inte håller med Kent Persson. De flesta tycker till och med att Löfven vann debatten.

Media: AbAb2Ab3Ab4Ab5Ab6DNDN2DN3SvDSvD2SvD3SvD4SvD5SvD6SVTSVT2SVT3SRSR2,
Bloggat: Peter Högberg, (tack för länkarnaPeter JohansonRoger JönssonStaffan Lindström på ämnet

Mer hittar du på NetRootsIntressantSAPPolitometernÖppna kriskommissionenBloggar.seNyligen

Annons

2 kommentarer on “Moderaterna – är inte redo”

  1. […] Bloggat: Halland(s)bloggen, Martin Moberg, Peter Högberg, Peter Andersson, Helena Ericsson […]

  2. […] Utredarna, Görans bagateller och tankar, Fjärde internationalen – Sarkozy ut, Hollande in, Parkstugan, Roger Jönsson, Badlands Hyena, Politikerkollen – Af…,Makthavare.se, Martin Mobergs […]


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s